Як отримати візу до Великобританії?

Дізнайтеся, які вимоги у британського посольства.

Візу до Великобританії отримати не так складно, як думають багато українців. Потрібно лише виконати кілька простих дій і після трьох тижнів очікування отримати паспорт, де стоїть така жадана віза в Великобританію.

Дія № 1 - заповнюємо анкету

По-перше, вам потрібно заповнити онлайн-анкету на сайті візового центру. Заповнювати її потрібно англійською мовою, точно вказуючи всі необхідні дані. Британське посольство вимагає, щоб усі поля були заповнені, інакше ви не зможете перейти на наступну сторінку.

У кінці анкети вам буде запропоновано декілька дат для візиту до візового центру для подачі документів. Радимо оцінити заздалегідь період часу, за який ви зможете зібрати всі необхідні документи і об'єктивно зазначити дату і час.

Дія № 2 - готуємо документи

Наступним етапом буде підготовка документів. Врахуйте, що всі довідки мають бути обов'язково перекладені англійською мовою.

Повний список візових документів:

1. Візова анкета - правила її заповнення ви можете подивитися на сайті tochka.net у статті Як заповнити анкету до Великої Британії: зразок .

2. Одна фотографія - термін давності не має перевищувати 6 місяців. Розмір - 3,5х4, 5 см. Фон - білий. Обличчя - максимально відкрите. На сайті візового центру Великої Британії є навіть спеціальні правила, якою має бути фотографія. Що б з ними ознайомитися, перейдіть за посиланням .

3. Візовий внесок, який оплачують на місці, під час подачі документів, - 81 фунт (1057 грн.) Кур'єрська доставка додому - це ще + 50 грн.

4. Закордонний паспорт (якщо є другий, його теж потрібно з собою принести) + копії всіх сторінок і всіх попередніх віз.

5. Ксерокопії свідоцтв про шлюб або розлучення.

6. Довідка про наявність нерухомості.

Віза до Великобританії
Віза до Великобританії © Shutterstock

7. Документи, які підтверджують ваше працевлаштування або факт навчання.

8. Бронь готелю.

9. Квитки на літак

Документи, що підтверджують ваш фінансовий стан:

10. Виписка з банку про стан рахунку або виписка про рух коштів на картковому рахунку за останні 6 місяців.

13. Медична страховка з покриттям мінімум у €30000.

Дія № 3 - їдемо у візовий центр

Відвідування візового центру стане третім кроком на шляху до отримання візи Великобританії. Він знаходиться за адресою вул. Ірининська, 5 / 24, за 10 хв. пішки від майдану Незалежності. З'явитися туди потрібно в зазначений вами день і годину обов'язково особисто. Звертаємо вашу увагу на те, що у візовому центрі у вас обов'язково зажадають залишити біометричні дані, до яких належать відбитки пальців і цифрова фотографія. Не лякайтеся, це стандартна процедура для всіх аплікантів, після чого у вас приймуть необхідний пакет документів. Їхня подача, також як і видача паспортів відбувається щодня з понеділка по п'ятницю з 9.00 до 15.30.

Якщо буде необхідність поставити уточнюючі питання перед візитом до візового центру - дзвоніть на гарячу лінію 0900302890. Тільки майте на увазі, що хвилина розмови вам обійдеться в 6 грн. Можна також відправити лист на електронну адресу info@ukvac-ua.com. Як бачите нічого складного немає, всього декілька дій та ваша віза в Великобританію у вашій кишені.

Дія № 4 - чекаємо рішення

Після подачі документів, вам залишається лише чекати. У середньому, розгляд заявки на відкриття візи в Великобританію триває близько 15 робочих днів. Втім, у візовий центр обіцяє прискорити процедуру і обробляти документи всього за 11 днів.

Про готовність візи вас проінформують листом на вашу електронну скриньку, де буде зазначена дата, коли вам потрібно прийти за паспортом. Також ви можете простежити за статусом вашої «справи» в режимі онлайн.


Віза до Великобританії
Віза до Великобританії © gov.uk

Залишається додати, що зазвичай туристична багаторазова віза в Великобританію видається строком на 6 місяців. Сподіваємося, завдяки нашим порадам візу до Великобританії ви отримаєте без проблем, а зупинитись ви зможете в готелі, забронювавши його на hotels.tochka.net

Читайте "Як отримати візу в Польщу"

За матеріалами: tochka.net версія для друку

У вас є віза Великобританії? Як ви її отримували?

Відповісти

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Поділися в соціальних мережах

Теги

Великобританія віза поради туристам більше... приховати

Читай також


Новини партнерів


Коментарі (562)

символів 999
  • Мила 9 місяців тому

    Возможно кому-то будет полезно. Открывала гостевую визу в ВБ для поездки к молодому человеку на рождественские каникулы(декабрь 2016)
    Очень боялась отказа,так как я не работаю и нахожусь в разводе. Из моих документов предоставила помимо загран паспорта и анкеты:
    справку со счета в размере 1 700$ с движением средств за пол года,
    свид о рождении ребенка и свид о разводе, все с переводом на анг
    + копия граж паспорта тоже на анг.
    Кроме того ,приложила сопроводительное письмо с подробным описанием целей поездки+ маршрут
    и страховка
    Со стороны приглашающего :
    Рабочий контракт
    документы подтверждающие платежеспособность и аренду жилья
    сопроводительное письмо
    Очередей в визовом центре Киева не было, пришла на час раньше и сразу запустили, сняли отпечатки пальцев,забрали доки. Все спокойно и просто.
    через 15 дней получила визу на пол года.
    Все возможно, главное не печатать липовых справок

    Прокоментувати Мені подобається
  • Марина 10 місяців тому

    Скажите пожалуйста, если я в данный момент проживаю в Литве и имею визу D для этой странны, отличается ли алгоритм получения визы в ВБ?

    Прокоментувати Мені подобається
  • Annushka 1 рік тому

    СПАСИБО за статью!

    Вот список документов что я собрала для подачи шефа на бизнес визу:

    1.Подтверждение
    2.Анкета (вклеить фото и подписать)
    3.Анкетные данные
    4.Загранпаспорт
    5.Оригинал второго действующего загранпаспорта (вложено копии всех паспортов)
    6.Медицинская страховка
    7.Копия свидетельства о браке+англ. яз.
    8. Копия всех заполненных страниц паспорта гражданина Украины+код
    9.Справка о доходах с места работы зп на фирменном бланке+англ. яз.
    10.Справка из банка об остатке денег на карточном счету+англ. яз+ксерокопия карточки;
    11.Выписка о движении средств по карточному счету за последние 6 месяцев;
    12.ребенок загран паспорт
    + свидетельств о рождении+англ. яз.
    + справка с места учебы+англ. яз.
    13.Копии документов на недвижимость+англ. яз
    14.Нотариально заверенное заявление о спонсорстве+англ. яз
    (Так как еще виза делалась для жени и

    Прокоментувати Мені подобається
  • Іван 1 рік тому

    Добрий вечір! Чи можливо зараз відкрити туристичну візу у ВБ на 1 рік? в мене останні дві візи у ВБ були по 6 міс!

    Прокоментувати Мені подобається
    • 6493 1 рік тому

      Так те що у вас були візи до цього то це не викликає ніяких проблем і є великим плюсом,тому можете звернутися допоможим вам швидко і професіно prosto-visa.

      Прокоментувати Мені подобається
  • Ros Hnatyuk 1 рік тому

    Підкажіть будь ласка, до відка про рух коштів як перекладається? Невже потрібно вводити усі ці колонки і циферки?

    Прокоментувати Мені подобається
  • Гость 1 рік тому

    Добрый вечер. Подскажите пожалуйста, имея спонсорство от родного дяди (счет, его справка с работы, письмо т.д.), приглашение на курсы в Лондоне, и приглашение от хост-семьи, каковы шансы на данный момент получить студ. визу на 6 мес.?
    Из минусов: мне почти 25ть и я не замужем, паспорт чистый(максимум могу сейчас открыть шенген и скататься куда-то на пару дней). Все говорят это большой повод для отказа.
    Есть еще недвижимость в собственности у матери, и при необходимости моя справка из вуза об академе или справка с работы.

    Прокоментувати Мені подобається
  • Ірина 1 рік тому

    а якщо тобі тільки 17років, а поїхати хочеш через декілька днів після 18років в посольство можна писати анкету як вже повнолітня?

    Прокоментувати Мені подобається
  • катя 1 рік тому

    а страховку треба лише на 1 поїздку чи на 6 місяців?

    Прокоментувати Мені подобається
  • Лена Тараненко 1 рік тому

    Здравствуйте. Скажите пожалуйста, а если мне 21 год но у меня нет банковского счета, это может стать приградой?
    Но я работаю и могу предоставить справку о своих доходах

    Прокоментувати Мені подобається
  • Катерина 2 роки тому

    Не рекомендую подавати документи взагалі!!! Візу відкрити не можливо! При наявності 15 поїздок за кордон за останні 9 років, ще діючої зараз шенген візі та стабільної роботи придерлися до замалої зарплати! Бачу туди пускають тільки мільйонерів! Тому не тратьте гроші на сервісний центр і свою мрію про Англію спрямовуйте на щось інше.

    Прокоментувати Мені подобається
    • Alex 8 місяців тому

      Ну если у Вас з\п 200 долларов, то что Вам в Англии делать? Там нормальный отель в день обойдется как 2\3 вашей заработной платы.

      Прокоментувати Мені подобається
Показати ще

Ще на tochka.net

Новини партнерів

Новини tochka.net

Новини партнерів

Loading...