Як вибрати золоті сережки для дівчинки

Вам варто потурбуватися, щоб перші сережки були не лише гарними, а й абсолютно безпечними для вашої дитини

tochka.net
tochka.net
автор
31 января 2023, 16:15
Путешествия
Реклама
Як вибрати золоті сережки для дівчинки © Пресслужба

Рано чи пізно настане момент, коли ви відведете свою доньку в салон, щоб зробити їй перші проколи у вушках. Можливо, ви зробите це вже після того, як вона почне наряджатись у прикраси з вашої особистої ювелірної шкатулки та проситиме вас про власні каблучки та сережки, а може подаруєте їй перші прикраси ще у тому віці, коли вона навіть не запам’ятає цього. Так чи інакше, вам варто потурбуватися, щоб перші сережки були не лише гарними, а й абсолютно безпечними для вашої дитини.

Оптимальний вік для першого пірсингу

Не існує чітких вікових обмежень для проколу мочок, проте лікарі не рекомендують робити це до 6-ти місяців. Більшість медиків взагалі вважають, що найліпше дочекатись першого дня народження. У віці 1-го року діти вже більш-менш усвідомлюють, що таке прикраси, менше зачіпають вушка руками і, дивлячись на своїх батьків, починають приміряти перші прикраси на себе. Водночас у цьому віці дитина ще не відчуває страху перед процедурою і дуже швидко забуває біль. Зараз усе частіше матусі обирають не робити пірсинг рано, а дочекатись, поки донька сама попросить про це. Який варіант ви б не вибрали, перш за все варто потурбуватися про те, щоб маленька красуня отримала лише задоволення від носіння блискучих сережок і не відчувала жодного дискомфорту.

Як вибрати золоті сережки для дівчинки
Як вибрати золоті сережки для дівчинки © Пресслужба

Золоті дитячі кульчики для малюків

Коли йдеться про найпершу пару сережок для дитини, то в першу чергу варто турбуватися про безпеку малюка. Якщо ви пробиваєте вушка зовсім маленькій дитині, то необхідно орієнтуватись на два основні критерії:

  • Якісний гіпоалергенний метал;
  • Максимально зручна та безпечна форма.

Ми рекомендуємо обирати сережки для дітей із золота 585-ої проби. В салонах малюкам роблять проколи спеціальним пістолетом за допомогою сережок-цвяшків, які дитина має носити мінімум 1-2 місяці до повного загоєння проколу. Ви можете одразу придбати пару золотих сережок на свій смак або одягти їх пізніше, коли вже можна буде безпечно змінювати прикраси.

Для наймолодших красунь краще обирати максимально безпечні застібки:

  • Пусети або цвяшки;
  • Застібка-конго.

Сережки для маленьких дітей повинні бути легкими, мініатюрними, зручними, щоб запобігти травмуванню. Щодо дизайну, обирайте гладкі кільця або пусети, аби сережки не чіплялись за одяг. Якщо бажаєте прикрасити дівчинку блискучим камінням, то віддавайте перевагу глухим закріпкам, які фіксують каміння з усіх боків.

Дитячі золоті сережки для юних принцес

Коли дівчинка підростає, то вона вже свідомо прагне виглядати яскраво, гарно, бажає сама обирати для себе вбрання та додавати до щоденних образів прикраси. І це прагнення потрібно усіляко підтримувати та заохочувати, адже дуже важливо, щоб у маленької леді з раннього віку розвивався естетичний смак та почуття стилю.

Які сережки купити для дівчинки?

  1. Прозорі та кольорові фіаніти у золоті — блискуче доповнення чарівного дівочого стилю. Яка красуня не зрадіє мерехтливим розсипам каміння?
  2. Цікаві моделі у формі квіток, сердець, тваринок, комашок, іграшок чудово вписуються у грайливий дитячий образ.
  3. Витончені сережки з англійською та французькою застібкою сподобаються дівчатам, які прагнуть мати настільки ж елегантний вигляд, як і їхні матусі.
  4. Дівчаткам старшого віку можна подарувати вишукані протяжки з тонким ланцюжком. 

Де купити золоті сережки дитячі 

Запорука високої якості ювелірних виробів — надійний бренд з досконалою репутацією, такий як Столична Ювелірна Фабрика. Дитячі сережки від найвідомішого українського бренду мають бездоганний вигляд та є абсолютно безпечними для дітей. Бажаєте подарувати доньці прекрасні золоті сережки чи шукаєте першу пару пусетів для маленької принцеси? Обирайте стильні та якісні прикраси для дітей в інтернет-магазині Столичної Ювелірної Фабрики та купуйте сережки, не виходячи з дому.


ЧИТАЙ ТАКЖЕ:

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999